Eikö ajoneuvo ole enää käytössäsi?

Muokattu Pe, 11 Syys klo 1:24 PM

Jos et enää käytä Aimo-sovelluksen käyttäjätunnukselle lisäämääsi ajoneuvoa, muistathan poistaa sen rekisteritunnuksen Aimo-sovelluksen käyttäjätililtäsi.

 

Kun kameratunnistus on aktivoitu rekisteritunnukselle, käyttäjätilin haltija vastaa kyseisen ajoneuvon pysäköinneistä ja niiden kustannuksista. Tämän vuoksi rekisteritunnus on tärkeää poistaa käyttäjätililtä heti, kun et enää käytä ajoneuvoa.

 

Huomioithan, että Aimo-sovelluksen poistaminen puhelimesta ei poista käyttäjätiliä tai sille tallennettuja tietoja.

 

Tarkemmat ohjeet rekisteritunnuksen poistamiseen löydät täältä: Ajoneuvon lisääminen ja poistaminen Aimo-sovelluksessa : Aimo-sovelluksen yleiset ohjeet

Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin